Proizvodi

Rakije

Osim gastronomskog užitka, umjerenoj konzumaciji rakije se već od davnina pripisuju i ljekovita svojstva!
Uz proizvodnju visokokvalitetnih tradicionalnih rakija, usmjereni smo i na inovativni pristup isprobavanju novih recepata i sljubljivanju okusa i mirisa domaćeg voća. Kao rezultat jednog takvog testiranja nastala je upravo naš liker „Crveno Voće“ koja je odlično prihvaćena od strane ljubitelja voćnih rakija i danas je punopravni član naše palete proizvoda uz svoje tradicionalnije sestre Viljamovku, Šljivovicu, Breskovaču, Medovaču, Višnjevac, Orahovac, Rogač i Bisku.

Voćna rakija Viljamovka

Kraljica među voćnim rakijama – vrhunska rakija proizvedena destilacijom, u kotlovima od kovanog bakra (alambic charentais), ručno odabranih, sočnih plodova isključivo kruške Viljamovke iz vlastitih ekoloških nasada.

Prirodan proces fermentacije, pažljiva destilacija i odležavanje minimalno godinu dana, rezultiraju jedinstvenom i delikatnom aromom s jasnim i osvježavajućim voćnim notama kruške Viljamovke.

Poslužiti ledeno rashlađenu, kao digestiv ili aperitiv, a kriška svježe kruške dodatno će naglasiti njenu aromu i svježinu.

Voćna rakija Šljivovica

Voćna rakija Šljivovica napravljena od stare i iznimno cijenjene domaće sorte: Čačanska Rodna.

Mirisni plodovi šljive dozrijevaju u netaknutom, prirodnom okruženju u obiteljskim ekološkim voćnjacima.

Proces proizvodnje, nakon odvajanja koštica i prirodne fermentacije plodova, započinje destilacijom u kotlovima od kovanog bakra (alambic charentais).

Rakija Šljivovica prepoznatljivog je savršeno balansiranog i intenzivnog voćnog okusa.

Voćna rakija Breskovača

Voćna rakija Breskovača napravljena od stare i iznimno cijenjene domaće sorte: Vinogradarska breskva.

Mirisni plodovi stare sorte vinogradarske breskve dozrijevaju u netaknutom, prirodnom okruženju na samoniklim stablima obiteljskih ekoloških vinograda.

Proces proizvodnje, nakon odvajanja koštica i prirodne fermentacije plodova, započinje destilacijom u kotlovima od kovanog bakra (alambic charentais).

Rakija Breskovača, osim svojim okusom, sigurni smo da će Vas osvojiti i svojim bogatim mirisom domaće breskve.

Liker Medovača

Voćni liker na bazi domaće rakije loze obogaćene kombinacijom kvalitetnog i mirisnog meda cvijeta bagrema i cvijeta kestena malih lokalnih proizvođača.

Proces proizvodnje započinje destilacijom fermentiranog groždanog masulja i proizvodnjom vrhunske domaće rakije loze u kotlovima od kovanog bakra (alambic charentais).

U dobiveni destilat se potom dodaje kombinacija meda bagrema i kestena. Proces miješanja se ponavlja do potpunog sljubljivanja rakije loze i meda. Kako bi se postigla maksimalna punoća okusa i aroma, rakija miruje minimalno godinu dana prije pripreme za tržište.

Liker Višnjevac

Voćni liker na bazi domaće rakije loze obogaćene maceracijom domaćeg ekološki uzvojenog ploda Višnje.

Proces proizvodnje započinje destilacijom fermentiranog groždanog masulja i proizvodnjom vrhunske domaće rakije loze u kotlovima od kovanog bakra (alambic charentais).

Postupak maceracije traje minimalno 3 mjeseca kako bi se ekstrahirala maksimalna punoća okusa i mirisa domaće Višnje.

Liker Crveno Voće

Jedinstveni voćni liker dobiven postupkom maceracije bobičastog voća iz ekološkog uzgoja: maline, višnje, borovnica te ribizla. Bogata paleta voćnih okusa i mirisa zaokružuje se dodatkom ploda vanilije.

Proces proizvodnje započinje destilacijom fermentiranog masulja od jabuka i proizvodnjom vrhunske domaće rakije od jabuke u kotlovima od kovanog bakra (alambic charentais).U dobiveni destilat se potom miješa kombinacija navedenog voća i Cabernet Sauvignon.

Postupak maceracije traje minimalno 3 mjeseca kako bi se ekstrahirala maksimalna punoća okusa i mirisa domaćeg voća.

Liker Orahovac

Voćni liker na bazi domaće rakije loze obogaćene maceracijom zeleno ubranog domaćeg ekološki uzgojenog ploda Oraha.

Proces proizvodnje započinje destilacijom fermentiranog groždanog masulja i proizvodnjom vrhunske domaće rakije loze u kotlovima od kovanog bakra (alambic charentais).

Postupak maceracije traje minimalno 3 mjeseca kako bi se ekstrahirala maksimalna punoća okusa i mirisa domaćeg Oraha te kave i pelina.

Liker Rogač

Voćni liker na bazi domaće rakije loze obogaćene maceracijom domaćeg ploda Rogača.

Proces proizvodnje započinje destilacijom fermentiranog groždanog masulja i proizvodnjom vrhunske domaće rakije loze u kotlovima od kovanog bakra (alambic charentais).

Postupak maceracije traje minimalno 3 mjeseca kako bi se ekstrahirala maksimalna punoća okusa i mirisa domaćeg Rogača te meda i limuna.

Poklon paketi

Idealan poklon za Vaše prijatelje i poslovne partnere!

Ručno pakirani poklon paketi sadrže naše najbolje proizvode za čiju proizvodnju koristimo isključivo vlastito, prirodno i provjereno domaće voće i ostale sirovine uzgojeno na zemlji obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva Njirić. Proizvode pakiramo u kvalitetnu natur kartonsku ambalažu.

Malo pakiranje slatkog, domaćeg i zdravog užitka!

Naši džemeki – kako ih od milja zovemo, napravljeni su isključivo od domaćeg voća iz vlastitog prirodnog i ekološkog uzgoja, prema tradicionalnoj recepturi, bez aditiva i konzervansa.

Med i Orasi

Potpuno prirodno uzgojeni plodovi domaćeg oraha preliveni mirisnim medom cvijeta bagrema malih lokalnih proizvođača – jednostavna receptura za vrhunsku gastronomsku kombinaciju naših krajeva.

Tečaj 1 € = 7,53450 kn

Showing all 9 results